Παραγγελία Φακής, Φασολιών, Ρεβιθιών, Ρυζιού, Αμυγδάλου (ψίχα), Κρεμμυδιών για το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 ξεκινούν οι νέες παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ρύζι Καρολίνα-Κίτρινο-Νυχάκι, Αμύγδαλα (ψίχα), Κόκκινα Ξερά Κρεμμύδια.

Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φακές ψιλές (ολοκληρωμένης διαχείρισης, με μηχανική-ηλεκτρονική διαλογή, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού) από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών. - παραγωγός Κοντογιάννης Χαράλαμπος.

- Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλία "Northern" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τον Αλμυρό Μαγνησίας στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Πολύζου Στέλλα.

- Ρεβίθια μέτρια ποικιλία "Makarena" χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, χωρίς χημικές παρεμβάσεις, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από το Δίλοφο Φαρσάλων, στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Γκέβρος Αθανάσιος.

- Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς [ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 5 ΚΙΛΩΝ] από την Ε.Α.Σ. Σερρών:

Kαρολίνα 1,00 ευρώ/κιλό - 5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

Κίτρινο 0,90 ευρώ/κιλό - 4,5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

Νυχάκι 0,90 ευρώ/κιλό - 4,5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

- Αμύγδαλα (ψίχα): ποικιλία "Texas", γευστικά, από το Σέσκλο Μαγνησίας, στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό, σε συσκευασίες του ενός και δύο κιλών - παραγωγός Κολιαμήτρα Αικατερίνη.

Η ποσότητα αμυγδάλων "Texas" (837 κιλά) έχει συμπληρωθεί. Για παραγγελία υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα αμυγδάλων "Φυρανιά" (350 κιλά), στην ίδια τιμή και συσκευασία, από το Σέσκλο Μαγνησίας - παραγωγός Κολιαμήτρα Αικατερίνη.

- Κρεμμύδια κόκκινα χειμερινά από την Ευξεινούπολη Μαγνησίας σε συσκευασία δίκτυ 6 κιλών και τιμή 0,25 ευρώ/κιλό (1,50 ευρώ/6κιλο) - παραγωγός Καραδήμος Απόστολος.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σημαντικό!

- Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

- Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου