Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Απορρυπαντικά ΒΙΟΜΕ, Ρύζι, Όσπρια, Μέλι, Ζυμαρικά και Παξιμάδι - Σάββατο 05 Μαρτίου 2016

Αγαπητοί φίλοι/ες, ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Απορρυπαντικά ΒΙΟ.ΜΕ, Ρύζι, Φασόλια, Ρεβίθια, Θυμαρίσιο Μέλι, Παραδοσιακά Ζυμαρικά και Κρητικό Παξιμάδι. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟ.ΜΕ

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

Απορρυπαντικά (φυσικά χωρίς χημικές ουσίες) από τη ΒΙΟ.ΜΕ:

Λευκό Σαπούνι εξαιρετικής ποιότητας 4 ελαίων (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο) με τιμή 1,5 ευρώ/120 γραμμάρια.

Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων (συστ.: αγνό λευκό σαπούνι, φυσικός βόρακας, σόδα πλύσης, νερό) και Μαλακτικό Ρούχων (συστ.: αγνό ξύδι, νερό, αιθέριο έλαιο λεβάντας, *περιέχει θειώδη) με τιμή 1,20 ευρώ/λίτρο.

- Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς από τον Α.Σ. - Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών:

Ρύζι Kαρολίνα σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4,5 ευρώ/5κιλο (0,90 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Καστανό σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλο (0,80 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Γλασέ σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλo (0,80 ευρώ/κιλό)

- Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας "Northern" φετινής σοδειάς από το Κουφόβουνο Διδυμότειχου στον Έβρο στην τιμή των 3 ευρώ/2,15 κιλά (1,40 ευρώ/κιλό).

- Ρεβίθια χοντρά ποικιλίας "Makarena" φετινής σοδειάς από την Αλιστράτη Σερρών στην τιμή των 3 ευρώ/2,15 κιλά (1,40 ευρώ/κιλό).

- Μέλι Θυμαρίσιο σε συσκευασία  του ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό (περιεκτικότητα σε θυμάρι 77%) από τον Κίσσαμο Χανίων Κρήτης.

- Παραδοσιακά Ζυμαρικά Α΄ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας:

Χυλοπίτες, Κριθαράκι, Τραχανάς Γλυκός Σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,5 ευρώ/κιλό.

- Κρητικά ΠαξιμάδιαΝτακάκι Κρίθινο (από κρίθινο αλεύρι ολικής αλέσεως) σε συσκευασία των 1,78 κιλών κ.β. και τιμή 6 ευρώ/συσκευασία (3,37 ευρώ/κιλό) και Ντακάκι Λαδιού τύπου Κυθήρων (από αλεύρι ολικής αλέσεως από μαλακά σιτάρια) σε συσκευασία των 1,68 κιλών κ.β. και τιμή 6 ευρώ/συσκευασία (3,57 ευρώ/κιλό) από την Κρήτη.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 03/Μαρτίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 02/Μαρτίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει και συλλογή Τροφίμων (πληροφορίες) που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου