Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Ελαιόλαδο, Πορτοκάλια και Πατάτες - Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Πορτοκάλια (Μέρλιν και Κοινά) και Πατάτες agria. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης από την Ορεινή Μεσσηνία στην τιμή των 15 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, από ελαιώνες που τηρούν τα πρότυπα AGRO 2.1-2.2 και έχουν πιστοποιηθεί για την εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

- Πορτοκάλια Μέρλιν φετινής σοδειάς για φαγητό και χυμό από την Σπάρτη, στην τιμή των 2,80 ευρώ/8 κιλά, σε σακούλα των 8 κιλών (0,35 ευρώ/κιλό).

- Πορτοκάλια Κοινά φετινής σοδειάς για χυμό από την Σπάρτη, στην τιμή των 2,40 ευρώ/8 κιλά, σε σακούλα των 8 κιλών (0,30 ευρώ/κιλό).

Πατάτες agria μεσαίες-μεγάλες φετινής σοδειάς από την Άνω Βροντού Σερρών, στην τιμή των 4,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,45 ευρώ/κιλό).

Πατάτες agria μικρές (περιορισμένη ποσότητα) φετινής σοδειάς από την Άνω Βροντού Σερρών, στην τιμή των 3 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,30 ευρώ/κιλό).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου