Ανακοινώσεις

Πότε; Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Πού; Στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης; 09:00

Τρόπος διανομής; Με  αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί: 

Α, Β, Γ --> 09:00 - 10:00

Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι --> 10:00 - 11:00

Κ --> 11.00 - 12.00

Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο --> 12.00 - 13.00

Π, Ρ, Σ  --> 13.00 - 14.00

Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω  --> 14.00 - 15.00

Σημαντικό !

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την αυστηρή τήρηση του προγράμματος διανομής. Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν στο ωράριο τους παρακαλούνται να προσέλθουν από 14.30-15.00.

Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι ποσότητες που θα μείνουν αδιάθετες  μέχρι τις 15.00 θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 15.00. Θα υπάρχει επιπλέον ποσότητα τουλάχιστον 2 τόνων αλεύρων από μαλακά και σκληρά σιτάρια.

Επίσης στο χώρο διανομής θα υπάρχουν:

Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0.75 ευρώ το ματσάκι), η ρίγανη σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0.75 ευρώ το ματσάκι) και σε συσκευασία ρίγανης τριμμένης 250 γραμμαρίων με τιμή 2 ευρώ (παραγωγός Μελεμές Γιάννης).

Ανθόμελο  και Πευκόμελο από τη Δράκεια Μαγνησίας  σε συσκευασία  του 1 κιλού και σε τιμή 6 ευρώ/κιλό  και Μηλόξυδο Βιολογικό σε συσκευασία  του μισού  κιλού και σε τιμή 2 ευρώ/μισό κιλό (παραγωγός Κουμούτσης Μπάμπης).

Ανθόμελο (6ευρώ/κιλό) και Ελατόμελο (7ευρώ/κιλό) από Πλάτανο Μαγνησίας  σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Δεσποτόπουλος Ιωάννης).

Ανθόμελο (6ευρώ/κιλό) από Νέο Ικόνιο Καρδίτσας  σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Μιχαλόπουλος Βασίλειος).

Μήλα Delicia από Μακρυράχη Πηλίου φετινής σοδειάς σε τιμή 0,60 ευρώ/κιλό (παραγωγός Οικονόμου Ευθύμιος).

- Μήλα Φιρίκια από Μηλιές Πηλίου φετινής σοδειάς σε τιμή 1,30 ευρώ/κιλό (παραγωγός Κουμιώτης Θεόδωρος).

- Ελιές μαύρες, ξανθές και πράσινες τύπου "Κονσερβοελιά Πηλίου" (μεγάλες) από Λαύκο Πηλίου, σε γυάλινο βάζο του ενός κιλού (σε άλμη και ξύδι) και τιμή 3 ευρώ/κιλό. Σαπούνι από ελαιόλαδο σε τιμή 1 ευρώ/τεμάχιο (200-250 γρ.) για πλύσιμο ρούχων (παραγωγός Λουλούδας Ευστάθιος).

- Αμύγδαλα (ψίχα)  από Διμήνι Μαγνησίας, ποικιλία Texas σε τιμή 6 ευρώ/κιλό (παραγωγός Ζωγράφου Μαρία).

Καλούμε επίσης όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου, να ενισχύσουμε τις δράσεις μας με το:

  • να προσφέρουν  εφόσον διαθέτουν τηγανέλαιο που οι ίδιοι έχουν συγκεντρώσει σε πλαστικό δοχείο ή μπουκάλι για ανακύκλωση. Με την συγκέντρωση τηγανελαίου  ανταποδοτικά θα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε απορρυπαντικά στις Άσπρες Πεταλούδες Μαγνησίας.
  • να προσφέρουν φάρμακα που οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη ή τους περισσεύουν. Τα φάρμακα μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα αλλά δε θα πρέπει να έχουν λήξει και θα συγκεντρωθούν για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Βόλου.

Από την Άνωση - Εθελοντές Βόλου