Ποιοι Είμαστε

ΑΝΩΣΗ - Ποιοι ΕίμαστεΗ «Άνωση Εθελοντές Βόλου» είναι μια κίνηση ανεξάρτητων αποφασισμένων ενεργών πολιτών του Βόλου. Οι στόχοι μας κάτω από τις συνθήκες που βιώνει η πατρίδα μας και κατ’ επέκταση η πόλη μας είναι πολλοί.

Όπως δηλώνει και η επωνυμία μας (Άνωση) είμαστε αποφασισμένοι να ωθήσουμε προς την επιφάνεια, με όλες μας τις δυνάμεις και ικανότητες, οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε ότι βουλιάζει καθημερινά με την βοήθεια κακόβουλων εσωτερικών ή εξωτερικών παρεμβάσεων.

Η αξιοπρέπεια μας, το αβέβαιο μέλλον των παιδιών μας, οι ασταθείς εργασίες μας, η ρακένδυτη οικονομία της πόλης, ο εξαθλιωμένος γείτονας και δεκάδες ακόμη λόγοι μας ωθούν να οργανωθούμε και να δηλώσουμε παρόντες σε όλα αυτά που σχεδιάζονται, γίνονται και εκτελούνται για εμάς αλλά δίχως να ρωτιόμαστε ή να αγνοούμαστε επιδεικτικά εδώ και πολλά χρόνια.

Καλούμε όλους τους ανεξάρτητους ελεύθερους Βολιώτες που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους για να πάρουμε όλοι μαζί την ζωή μας στα δικά μας χέρια να ενταχθούν στην «Άνωση».

Η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Η δικιά μας μάχη ξεκίνησε και σας καλούμε να  γλεντήσουμε μαζί.

Δίπλα μας βρίσκονται (έμπρακτα και όχι με αερολογίες):

ΕΛΜΕ Μαγνησίας [μας παραχώρησε στέγη, τηλέφωνο, fax, διαδικτυακή σύνδεση, χώρο συνεδριάσεων] (Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης)

Τα περισσότερα ΜΜ(Ενημέρωσης Μαγνησίας) [προβάλουν την ομάδα μας και την προσπάθεια των πολιτών του Βόλου σχεδόν σε καθημερινή βάση και ενημερώνουν για την πορεία μας]

συνεχίζεται ...