Ανακοινώσεις

Παραγγελία Φακής, Φασολιών, Ρεβιθιών, Ρυζιού, Αμυγδάλου (ψίχα), Κρεμμυδιών για το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 ξεκινούν οι νέες παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια, Ρύζι Καρολίνα-Κίτρινο-Νυχάκι, Αμύγδαλα (ψίχα), Κόκκινα Ξερά Κρεμμύδια.

Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φακές ψιλές (ολοκληρωμένης διαχείρισης, με μηχανική-ηλεκτρονική διαλογή, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού) από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών. - παραγωγός Κοντογιάννης Χαράλαμπος.

- Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλία "Northern" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τον Αλμυρό Μαγνησίας στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Πολύζου Στέλλα.

- Ρεβίθια μέτρια ποικιλία "Makarena" χωρίς ξένα σώματα, φετινής θερινής σοδειάς, χωρίς χημικές παρεμβάσεις, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από το Δίλοφο Φαρσάλων, στην τιμή των 6 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (2 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Γκέβρος Αθανάσιος.

- Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς [ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ 5 ΚΙΛΩΝ] από την Ε.Α.Σ. Σερρών:

Kαρολίνα 1,00 ευρώ/κιλό - 5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

Κίτρινο 0,90 ευρώ/κιλό - 4,5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

Νυχάκι 0,90 ευρώ/κιλό - 4,5 ευρώ η συσκευασία των 5 κιλών

- Αμύγδαλα (ψίχα): ποικιλία "Texas", γευστικά, από το Σέσκλο Μαγνησίας, στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό, σε συσκευασίες του ενός και δύο κιλών - παραγωγός Κολιαμήτρα Αικατερίνη.

Η ποσότητα αμυγδάλων "Texas" (837 κιλά) έχει συμπληρωθεί. Για παραγγελία υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα αμυγδάλων "Φυρανιά" (350 κιλά), στην ίδια τιμή και συσκευασία, από το Σέσκλο Μαγνησίας - παραγωγός Κολιαμήτρα Αικατερίνη.

- Κρεμμύδια κόκκινα χειμερινά από την Ευξεινούπολη Μαγνησίας σε συσκευασία δίκτυ 6 κιλών και τιμή 0,25 ευρώ/κιλό (1,50 ευρώ/6κιλο) - παραγωγός Καραδήμος Απόστολος.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σημαντικό!

- Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

- Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου