Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Αλεύρι Μαλακό και Σκληρό - Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2012 ξεκινούν οι παραγγελίες για Αλεύρι Μαλακό και Σκληρό:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: από την Δευτέρα 12/11/2012 στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597, καθημερινές 6 έως 9 το απόγευμα.

Προέλευση - Τιμές

Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) από τους Μύλους Κουτσιαρή Κατερίνης, στην τιμή των 0,60 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών, που φέρει για πρώτη φορά το λογότυπο "Χωρίς Μεσάζοντες".

Αλεύρι μαλακό υψηλής ποιότητας για μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών συνταγών, ιδανικό και για λευκό σπιτικό ψωμί. Παράγεται από επιλογή μαλακών σιταριών Μακεδονίας.

Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) από τους Μύλους Κουτσιαρή Κατερίνης, στην τιμή των 0,65 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών.

Κίτρινο φίνο σιμιγδάλευρο με χαρακτηριστικό σταρένιο άρωμα, χρώμα και γεύση. Ιδανικό για παραγωγή παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού. Παράγεται από επιλεγμένα σκληρά σιτάρια Θεσσαλίας.

Η ποιότητα των προϊόντων έχει ελεγχθεί από το εργαστήριο Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα από το χημικό εργαστήριο της AgroLab στη Θεσσαλονίκη και είναι απαλλαγμένο από κάθε είδος φυτοφαρμάκων.

Στο χώρο διανομής θα διατίθεται εκτός παραγγελίας και αλεύρι ολικής αλέσεως από  μαλακά και σκληρά σιτάρια.

Σημαντικό!

- Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

- Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου