Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Φασόλια Πλακέ, Μανταρίνια και Λεμόνια - Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Φασόλια Πλακέ, Μανταρίνια και Λεμόνια. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης από την Ορεινή Μεσσηνία στην τιμή των 15 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, από ελαιώνες που τηρούν τα πρότυπα AGRO 2.1-2.2 και έχουν πιστοποιηθεί για την εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

- Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).

- Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).

- Αλεύρι Ολικής Αλέσεως φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 3,5 ευρώ/5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,70 ευρώ/κιλό).

Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις. Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλοι τύποι Αλεύρων όπως Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και για Τσουρέκι (0,90 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και για Πίτσα (0,80 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών.

- Φασόλια Πλακέ από τη Χρυσούπολη Καβάλας στην τιμή των 5 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (2,50 ευρώ/κιλό).

- Μανταρίνια Κλημεντίνες (Βιολογικά) στην τιμή των 2 ευρώ/3κιλο και Λεμόνια (Βιολογικά) στην τιμή των 1,5 ευρώ/2,14 κιλά από την Άρτα.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διανομή να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα των παραγγελιών.

Επίσης στο χώρο της διανομής θα γίνει συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, και συλλογή τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου