Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες, Φασόλια Northern, Ρεβίθια, Φακές, Ρύζι και Αλεύρι - Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια Γίγαντες, Φασόλια Northern, Ρεβίθια, Φακές, Ρύζι και Αλεύρι. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από το Πλατύ Πρεσπών στην τιμή των 6 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (3 ευρώ/κιλό).

- Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας "Northern" στην τιμή των 3,8 ευρώ/2κιλο (1,90 ευρώ/κιλό), Ρεβίθια μέτρια ποικιλίας "Θηβών" στην τιμή των 3,4 ευρώ/2κιλο (1,70 ευρώ/κιλό) και Φακές ψιλές ποικιλίας "Σάμου" στην τιμή των 2,5 ευρώ/2κιλο (1,25 ευρώ/κιλό), καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, φετινής σοδειάς από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων.

- Ρύζι (συσκευασία 5 κιλών) φετινής σοδειάς από την Ανθήλη Λαμίας:

Kαρολίνα με τιμή 5 ευρώ/5 κιλά (1 ευρώ/κιλό)

Κίτρινο Bonet με τιμή 4,50 ευρώ/5 κιλά (0,90 ευρώ/κιλό)

Νυχάκι Χοντρό με τιμή 5 ευρώ/5 κιλά (1 ευρώ/κιλό)

Νυχάκι Ψιλό με τιμή 4 ευρώ/5 κιλά (0,80 ευρώ/κιλό)

Γλασέ με τιμή 4,50 ευρώ/5 κιλά (0,90 ευρώ/κιλό)

- Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) και Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).

- Αλεύρι για Τσουρέκι φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 4 ευρώ/5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,80 ευρώ/κιλό).

Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις. Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλοι τύποι Αλεύρων όπως Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να συμμετέχουν ως εθελοντές στη διανομή, να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα των παραγγελιών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου