Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες και Πλακέ, Ελαιόλαδο και Ελιές, Φέτα, Τυρί Γίδινο και Αλεύρι - Σάββατο 27 Απριλίου 2013Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια Γίγαντες και Πλακέ, Ελαιόλαδο και Ελιές, Φέτα και Τυρί Γίδινο, Αλεύρι για τσουρέκι και Αλεύρι από μαλακά και σκληρά στάρια. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φασόλια Γίγαντες από την Πολυκάρπη Καστοριάς στην τιμή των 6 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (3 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Μπούρκας Δημήτρης.

- Φασόλια Πλακέ από την Πολυκάρπη Καστοριάς στην τιμή των 5 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (2,5 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Μπούρκας Δημήτρης.

(Η διαθέσιμη ποσότητα για τους γίγαντες και τα φασόλια πλακέ είναι περίπου 1,2 τόνοi για το κάθε προϊόν)

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης από την Ορεινή Μεσσηνία στην τιμή των 15,80 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3,16 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, από ελαιώνες που τηρούν τα πρότυπα AGRO 2.1-2.2 και έχουν πιστοποιηθεί για την εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

- Ελιές Καλαμών από την Ορεινή Μεσσηνία στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία πλαστικού δοχείου του ενός κιλού.

- Φέτα και Τυρί Γίδινο από τη Βερδικούσια Ελλασόνας, τυροκομείο Ιγγλέζου Κων/νου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,2 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο των 4,2 κιλών καθαρό βάρος (5,95 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά HASP, ISO και AGROCERT.

- Αλεύρι για Τσουρέκι από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 4,50 ευρώ/5κιλo, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,90 ευρώ/κιλό).

- Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,8 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,58 ευρώ/κιλό).

- Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,8 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,58 ευρώ/κιλό).

Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχει εκτός παραγγελίας Αλεύρι Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι Ολικής Αλέσεως (0,80 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών. Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επίσης θα γίνει συλλογή χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου και Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει, συλλογή ρούχων και τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου