Ανακοινώσεις

 Παραγγελία για Κρεμμύδια, Φέτα, Γίδινο Τυρί, Ελαιόλαδο και Ρύζι - Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα ξεκινούν οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Λευκά Ξερά Κρεμμύδια, Φέτα, Γίδινο Τυρί, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο και Ρύζι. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στο τηλέφωνο 24210-20483 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Λευκά Ξερά Κρεμμύδια (σοδειάς Μαΐου 2014) από το Βαλτοτόπι Σερρών, σε συσκευασία δίχτυ 12 κιλών και τιμή 4 ευρώ/12κιλο (0,334 ευρώ/κιλό).

- Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσηςτυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,240 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,240 κιλά - 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης από την Ορεινή Μεσσηνία στην τιμή των 15 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (3 ευρώ/λίτρο). Το ελαιόλαδο είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, από ελαιώνες που τηρούν τα πρότυπα AGRO 2.1-2.2 και έχουν πιστοποιηθεί για την εφαρμογή του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

- Ρύζι (συσκευασία 5 κιλών) φετινής σοδειάς από την Ανθήλη Λαμίας:

Kαρολίνα με τιμή 5 ευρώ/5 κιλά (1 ευρώ/κιλό)

Κίτρινο Bonet με τιμή 4,50 ευρώ/5 κιλά (0,90 ευρώ/κιλό)

Νυχάκι Χοντρό με τιμή 5 ευρώ/5 κιλά (1 ευρώ/κιλό)

Νυχάκι Ψιλό με τιμή 4 ευρώ/5 κιλά (0,80 ευρώ/κιλό)

Γλασέ με τιμή 4,50 ευρώ/5 κιλά (0,90 ευρώ/κιλό)

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν στη διανομή να συμπληρώσουν τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου