Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Μέλι, Όσπρια, Ζυμαρικά, Αυγά, Μήλα και Καθαριστικά ΒΙΟ.ΜΕ - Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΝΩΣΗ Εθελοντές Βόλου συμμετέχει στην Πανελλαδική Διαμαρτυρία του Αυτοοργανωμένου Κινήματος Χωρίς Μεσάζοντες, όπως αποφασίστηκε στην Πανελλαδική Συνάντηση της Λαμίας. Κόντρα στο νέο νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, με σκοπό να εγκλωβίσει ακόμα περισσότερο τους παραγωγούς της χώρας αλλά και ταυτόχρονα να τερματίσει τη δράση των εθελοντικών αυτοοργανωμένων ομάδων, διοργανώνουμε την 54η κατα σειρά διανομή ελληνικών προϊόντων στην πόλη μας, και μαζί με όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών ζητάμε ομόφωνα:

  • Την κατοχύρωση του δικαιώματος των παραγωγών να διαθέτουν ελεύθερα τα προϊόντα τους σε όλη την επικράτεια.
  •  Την διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί τελευταία στους παραγωγούς που συμμετείχαν σε αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»
  •  Την άμεση νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης αγροτικών προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες».
  •  Την διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας στις διεκδικήσεις μας και στην προσπάθεια για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

Σήμερα ξεκινούν οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Θυμαρίσιο Μέλι, Όσπρια, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Αυγά Χωριάτικα, Μήλα και Φυσικά Καθαριστικά ΒΙΟ.ΜΕ. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟ.ΜΕ

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

Φυσικά Καθαριστικά (χωρίς χημικές ουσίες) από τη ΒΙΟ.ΜΕ:

Λευκό Σαπούνι εξαιρετικής ποιότητας 4 ελαίων (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο) με τιμή 3 ευρώ/260 γραμμάρια.

Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων (συστ.: αγνό λευκό σαπούνι, φυσικός βόρακας, σόδα πλύσης, νερό) με τιμή 1,20 ευρώ/λίτρο.

Κρεμοσάπουνο χεριών: άσπρο με αιθέριο έλαιο Λεμόνι και πράσινο με αιθέριο έλαιο Μέντα, στην τιμή των 2,50 ευρώ/λίτρο.

- Μέλι Θυμαρίσιο φετινής σοδειάς σε συσκευασία  του ενός κιλού και τιμή 8 ευρώ/κιλό από τον Κίσσαμο Χανίων Κρήτης.

- Φασόλια Γίγαντες από τη Μικρολίμνη Πρεσπών φετινής σοδειάς, σε συσκευασία των 2 κιλών και τιμή 6,50 ευρώ/2κιλο,  (3,25 ευρώ/κιλό).

- Φασόλια Πλακέ από τη Μικρολίμνη Πρεσπών φετινής σοδειάς, σε συσκευασία των 2 κιλών και τιμή 5,50 ευρώ/2κιλο (2,75 ευρώ/κιλό).

- Ρεβίθια ποικιλίας "Makarena" και Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας "Northern" φετινής σοδειάς από τα Φάρσαλα στην τιμή των 3,50 ευρώ/2 κιλά (1,75 ευρώ/κιλό).

- Καλαμπόκι για ποπκόρν φετινής σοδειάς με τιμή 2 ευρώ/κιλό από τα Φάρσαλα.

- Παραδοσιακά Ζυμαρικά Α΄ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας:

Χυλοπίτες, Κριθαράκι, Τραχανάς Γλυκός Σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,50 ευρώ/κιλό.

- Αυγά Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από την Ελασσόνα σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο).

- Μήλα Delicia Κόκκινα με τιμή 2 ευρώ/4 κιλά (0,50 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τη Δράκεια Μαγνησίας.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 13/Οκτώβρη στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 12/Οκτώβρη (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει και συλλογή Τροφίμων (πληροφορίες) που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου