Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 26 Οκτωβρίου ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Πατάτες και Φασόλια Γίγαντες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Παραγγελία για Πατάτες και Φασόλια Γίγαντες - Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

Πατάτες Κιτρινόσαρκες μεσαίες-μεγάλες φετινής σοδειάς από την Ορεινή Σερρών, στην τιμή των 0,45 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 20 κιλών (9 ευρώ/20κιλο).

Πατάτες Κιτρινόσαρκες μικρές (περιορισμένη ποσότητα) φετινής σοδειάς από την Ορεινή Σερρών, στην τιμή των 0,30 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών (3 ευρώ/10κιλο).

- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από την Καστοριά στην τιμή των 3,25 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 2 κιλών (6,50 ευρώ/2κιλο).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διανομή να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα των παραγγελιών.

Επίσης στο χώρο της διανομής θα γίνει συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, συλλογή ρούχων και τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου