Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Ρόδια, Ζυμαρικά, Αυγά, Παξιμάδι, Ελιές, Τυρί, Πορτοκάλια και Πατάτες - Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2015

Αγαπητοί φίλοι/ες, ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Ρόδια, Παραδοσιακά Ζυμαρικά, Αυγά Χωριάτικα, Κρητικό Παξιμάδι, Ελιές, Φέτα, Γίδινο τυρί, Πορτοκάλια και Πατάτες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Ρόδια ποικιλίας Wonderful από το Νέο Μοναστήρι Δομοκού, σε συσκευασία δίχτυ 5 κιλών και τιμή 5 ευρώ/5κιλο (1 ευρώ/κιλό).

- Παραδοσιακά Ζυμαρικά Α΄ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας:

Χυλοπίτες, Κριθαράκι, Τραχανάς Γλυκός Σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,5 ευρώ/κιλό.

- Αυγά Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από Ομάδα Παραγωγών της Ελασσόνας σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο).

- Κρητικά ΠαξιμάδιαΝτακάκι Κρίθινο (από κρίθινο αλεύρι ολικής αλέσεως) και Ντακάκι Λαδιού τύπου Κυθήρων (από αλεύρι ολικής αλέσεως από μαλακά σιτάρια) σε συσκευασία των 1,8 κιλών και τιμή 6 ευρώ/1,8 κιλά (3,33 ευρώ/κιλό), από την Κρήτη.

- Ελιές Χαλκιδικής Μεγάλες μαύρες (100 κομμάτια/κιλό) στην τιμή των 3,60 ευρώ/1,2 κιλά (3 ευρώ/κιλό) και Ελιές Χαλκιδικής Μικρές μαύρες (150 κομμάτια/κιλό) στην τιμή των 3 ευρώ/1,2 κιλά (2,50 ευρώ/κιλό), σε πλαστικά δοχεία με άλμη και ξύδι από την Χαλκιδική

- Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσηςτυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά - 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο, Κεφαλοτύρι σε μικρότερες συσκευασίες vacoum και Παραδοσιακό Γιαούρτι.

- Πορτοκάλια Μέρλιν φετινής σοδειάς για φαγητό και χυμό από την Σπάρτη, στην τιμή των 3 ευρώ/8 κιλά, σε σακούλα των 8 κιλών (0,375 ευρώ/κιλό).

- Πατάτες κίτρινες ποικιλίας Jelly, σε συσκευασία δίχτυ 12,5 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,40 ευρώ/κιλό), σοδειάς Οκτωβρίου 2015 από τη Δράμα. Πατάτες κιτρινόσαρκες ποικιλίας Agria, σε συσκευασία δίχτυ 12,5 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,40 ευρώ/κιλό), σοδειάς Οκτωβρίου 2015 από τα Σέρβια Κοζάνης.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 16 Δεκέμβρη (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει και συλλογή Τροφίμων (πληροφορίες) που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

Καλή Δύναμη σε όλους!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου