Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Τυρί, Σταφίδες, Ξύδι, Πετιμέζι, Αυγά, Όσπρια και Πατάτες - Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Αγαπητοί φίλοι/ες, όπως είχαμε υποσχεθεί και παρά τις δύσκολες συνθήκες, προχωράμε στην τελευταία γι' αυτό το καλοκαίρι διανομή. Απέναντι στον οικονομικό φασισμό που θέλουν να επιβάλουν στη χώρα μας και τις τοπικές κοινωνίες, λέμε όχι συνεχίζοντας τη δράση μας!

Ξεκινούν σήμερα οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για τα ελληνικά προϊόντα: Φέτα, Γίδινο Τυρί, Σταφίδες, Ξύδι κόκκινο-λευκό, Βαλσάμικο, Πετιμέζι, Αυγά Χωριάτικα, Φακές, Ρεβίθια και Πατάτες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα χρειαστούμε τη στήριξη σας. Σας καλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσηςτυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,240 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,240 κιλά - 5,90 ευρώ/κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης ΠΟΠ και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι ΠΟΠ, Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.

- Σταφίδα χονδρή με τιμή 4,5 ευρώ/κιλό, Ξύδι κόκκινο-λευκό (6 βαθμών) με τιμή 2 ευρώ/2λιτρο, Βαλσάμικο Ξύδι με τιμή 1,5 ευρώ/250ml και Πετιμέζι με τιμή 3 ευρώ/600γραμ. από τον Άσσο Κορινθίας.

- Αυγά Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από την Ελασσόνα σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο).

- Φακές ψιλές ποικιλίας "Σάμου" σε συσκευασία 2,4 κιλών και τιμή 3 ευρώ/συσκευασία (1,25 ευρώ/κιλό) και Ρεβίθια μέτρια ποικιλίας "Θηβών" σε συσκευασία 2,820 κιλών και τιμή 4,5 ευρώ/συσκευασία (1,60 ευρώ/κιλό), καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων (σοδειάς Ιουνίου-Ιουλίου 2015).

- Πατάτες ποικιλίας Spounta (σοδειάς Ιουνίου 2015) από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, σε συσκευασία δίχτυ 13,160 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,38 ευρώ/κιλό).

Σας ενημερώνουμε ότι στη διανομή δε θα υπάρχουν άλλα προϊόντα εκτός παραγγελίας.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 15 Ιουλίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει και συλλογή Τροφίμων (πληροφορίες) που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

Καλή Δύναμη σε όλους!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου