Ανακοινώσεις

Μετά από καθυστέρηση μερικών ημερών για λόγους που δεν οφείλονται στην ομάδα μας, σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζονται οι παραγγελίες πατάτας Φλώρινας με τιμή 0,25€/κιλό.

Οι παραγγελίες συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 22/03 τηλεφωνικά από 18:00-21:00 και διαδικτυακά στις 21:00 μέσω της αντίστοιχης φόρμας. Η διανομή των παραγγελιών έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 01 Απριλίου στο πάρκινγκ έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Οι παραγγελίες θα τερματιστούν αμέσως μόλις εξαντληθεί η συμφωνημένη ποσότητα με τον παραγωγό. Επαναλαμβάνουμε ότι όλες οι παραγγελίες πατάτας που ξεκίνησαν από τις 09/03 (είτε τηλεφωνικά είτε μέσω διαδικτύου) ισχύουν και είναι καταχωρημένες.

Θα υπάρχει δυνατότητα για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου, να αναζητούν τις παραγγελίες τους μέσω πίνακα παραγγελιών που θα αναρτηθεί σύντομα εντός τη ημέρας (θα εμφανιστεί νέο μενού αριστερά "Λίστες Παραγγελιών" και θα επιλέγετε "Λίστα Πατάτας").

Ευχαριστούμε όλους για την υπομονή που έδειξαν και ζητάμε συγνώμη για την καθυστέρηση.