Ανακοινώσεις

Διανομή για Φέτα, Τυρί Γίδινο, Απορρυπαντικά και Χαρτικά - Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014Πότε: Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014

Πού: Στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 09:00

Τρόπος διανομής: Με  ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ σειρά όπως ακολουθεί: 

Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω --> 09:00 - 10:00

Μ, Ν, Ξ, Ο, Π --> 10:00 - 11:00

Η, Θ, Ι, Κ, Λ --> 11:00 - 12:00

Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ --> 12:00 - 13:30

Σημαντικό !

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την αυστηρή τήρηση του προγράμματος διανομής. Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking με σειρά προτεραιότητας. Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 13:30.

Στο χώρο διανομής εκτός από τα προϊόντα με παραγγελίες, θα υπάρχουν και τα εξής προϊόντα εκτός παραγγελίας:

Ανθόμελο και Πευκόμελο σε συσκευασία ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό, Ελατόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 7 ευρώ/κιλό από τα Άνω Λεχώνια.

- Καρύδια άσπαστα (μεγάλο μέγεθος) σε διχτάκι 2 κιλών και τιμή 6 ευρώ/2κιλο (3 ευρώ/κιλό), Καρύδια Ψίχα στην τιμή των 8 ευρώ/κιλό (σε συσκευασίες μισού και ενός κιλού), φετινής σοδειάς από το Δασόλοφο Φαρσάλων.

- Φιστίκια Αράπικα σε συσκευασία vacuum ενός κιλού και τιμή 4,50 ευρώ/κιλό, από τα Φάρσαλα.

- Φασόλια Γίγαντες στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό και Φασόλια Πλακέ στην τιμή των 2,50 ευρώ/κιλό, σε συσκευασίες των 2 κιλών από το Πλατύ Πρεσπών.

- Φακές Μέτριες από τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων, σε συσκευασία δύο κιλών και τιμή 2,50 ευρώ/2κιλο (1,25 ευρώ/κιλό).

- Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 ευρώ/κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό και Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού, από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).

- Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) και Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη Λάρισας, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).

Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμ.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών που θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου (πληροφορίες).

2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).

3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).

4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη (πληροφορίες).

Από την Άνωση - Εθελοντές Βόλου