Ανακοινώσεις

Εβδομαδιαία συνάντηση Εθελοντών της ΆνωσηςΑγαπητές Εθελόντριες και Αγαπητοί Εθελοντές της ΑΝΩΣΗΣ,

σας ενημερώνουμε ότι κάθε εβδομάδα και ημέρα Τετάρτη στις 6:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιείται συνάντηση όλων των εθελοντών-μελών της Άνωσης, στο γραφείο της ΕΛΜΕ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66, 1ος όροφος).

Σκοπός της συνάντησης είναι η αποτίμηση της κάθε δράσης, και κυρίως η συζήτηση-ενημέρωση παλαιών και νέων εθελοντών για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων Διανομών Ελληνικών Προϊόντων απευθείας από τους Παραγωγούς στους Πολίτες της Μαγνησίας.

Ήδη το έργο που έχουμε φέρει εις πέρας όλοι οι εθελοντές της Άνωσης, εδώ και 2 χρόνια, είναι πολύ μεγάλο. Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν και είναι καταλυτική όλο αυτό το διάστημα και καθιέρωσε την εθελοντική μας ομάδα ως μια από της μεγαλύτερες στο Πανελλαδικό Κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες". Μαζί με την αξιοσημείωτη αποδοχή από την τοπική κοινωνία εξασφαλίζεται η διάρκεια του πρωτόγνωρου αυτού κινήματος για τα δεδομένα της πόλης μας και της χώρας μας.

Καλούμε όλους τους εγγεγραμμένους εθελοντές/ντριες να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις ώστε να δυναμώσει η δράση μας ακόμα περισσότερο. Η επόμενη διανομή ελληνικών προϊόντων προγραμματίζεται για τις 22 Φλεβάρη. Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Φλεβάρη θα γίνει μεταξύ άλλων και συζήτηση για τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται, καθώς και την προετοιμασία των παραγγελιών.

Σας περιμένουμε.

Με εκτίμηση,

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου