Ανακοινώσεις

Διανομή για Τυρί, Ελαιόλαδο, Ξερά Κρεμμύδια, Πατάτες, Απορρυπαντικά και Χαρτικά - Σάββατο 05 Ιουλίου 2014

Πότε: Σάββατο 05 Ιουλίου 2014

Πού: στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης: 08:30

Τρόπος διανομής: με ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ σειρά όπως ακολουθεί: 

Α, Β, Γ --> 08:30 - 09:30

Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ --> 09:30 - 11:00

Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ --> 11:00 - 12:30

Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω --> 12:30 - 13:45

Πρόκειται για την 31η διανομή ελληνικών προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" και την τελευταία μέσα στο καλοκαίρι. Θα συνεχιστεί η συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του νόμου που στερεί στους παραγωγούς το δικαίωμα της απευθείας διάθεσης των προϊόντων τους στους συμπολίτες μας. Στη διανομή θα συμμετέχουν και οι φίλοι μας από τις εθελοντικές ομάδες Κατερίνης και Βέροιας. Για άλλη μια φορά, οι εθελοντικές ομάδες του Πανελλαδικού Κινήματος "Χωρίς Μεσάζοντες" συνεργάζονται, αλληλοστηρίζονται, ανταλλάσουν πληροφορίες και ξεπερνούν από κοινού τις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Επίσης θα συμμετέχουν οι φίλοι μας από την Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της διανομής θα ενημερώσουν τους Βολιώτες για τους κινδύνους της ιδιωτικοποίησης του νερού και θα συλλέξουν υπογραφές κατά της ιδιωτικοποίησης του δημόσιου αγαθού.

Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν επιπλέον ποσότητες προϊόντων από τους παραγωγούς. Η προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking, υπενθυμίζουμε ότι η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του προγράμματος. Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 13:45.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας τα εξής προϊόντα:

Ανθόμελο και Πευκόμελο από τη Δράκεια Μαγνησίας με τιμή 6 ευρώ/κιλό, Ελατόμελο μετιμή 7 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία του ενός κιλού.

- Φασόλια Χάντρες από τα Φάρσαλα σε συσκευασία δίχτυ των 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλο (0,80 ευρώ/κιλό).

- Κεράσια Κόκκινα και Μαύρα από τα Χάνια με τιμή 1,80 ευρώ/κιλό (3,50 ευρώ/2κιλο).

Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι καθαρισμένο με τιμή 2 ευρώ/200 γραμ., η ρίγανη τριμμένη με τιμή 2 ευρώ/250 γραμ.

- Κεφαλοτύρι παραδοσιακό στην τιμή των 10 ευρώ/κιλό, Μανούρι ΠΟΠ στην τιμή των 6 ευρώ/κιλό, Ανθότυρο στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε πλαστικές αεροστεγείς συσκευασίες vacuum ποσότητας περίπου μισού κιλού και Γιαούρτι Πρόβιο παραδοσιακό στην τιμή των 1,50 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσης (τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου).

Καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις μας, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής:

1. Συλλογή Πλαστικών Καπακιών που θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου (πληροφορίες).

2. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες).

3. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου (πληροφορίες).

4. Συλλογή Τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη (πληροφορίες).

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου