Ανακοινώσεις

Διανομή Πατάτας AGRIA - Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013Πότε; Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013

Πού; Στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ώρα έναρξης; 08:30

Τρόπος διανομής; Με  αλφαβητική σειρά όπως ακολουθεί: 

Α, Β --> 08:30 - 09:30

Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι --> 09:30 - 10:30

Κ --> 10:30 - 11:30

Λ, Μ --> 11:30 - 12:30

Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ  --> 12:30 - 13:30

Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω  --> 13:30 - 14:30

Σημαντικό !

Η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την αυστηρή τήρηση του προγράμματος διανομήςΗ προσέλευση θα γίνεται από την πάνω είσοδο του parking σύμφωνα με το πρόγραμμα διανομής - θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλείστε να προσέλθετε στα ταμεία με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οι ποσότητες Πατάτας που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία στις 14:30.

Στο χώρο διανομής θα υπάρχουν τα εξής προϊόντα εκτός παραγγελίας:

- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από την Καστοριά με τιμή 3,5 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 2 κιλών (7 ευρώ/2κιλο (παραγωγός Κωνσταντινίδης Βασίλειος).

Ανθόμελο (6 ευρώ/κιλό) από Περίβλεπτο Μαγνησίας σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Τσιακούμης Κωνσταντίνος).

Ανθόμελο (6 ευρώ/κιλό) από Νέο Ικόνιο Καρδίτσας  σε συσκευασία  του ενός κιλού (παραγωγός Μιχαλόπουλος Βασίλειος).

Τσάι και Ρίγανη από τη Βρύναινα Μαγνησίας. Το τσάι σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0,75 ευρώ το ματσάκι), η ρίγανη σε συσκευασία 4 ματσάκια με τιμή 3 ευρώ  (0,75 ευρώ το ματσάκι) και σε συσκευασία ρίγανης τριμμένης 250 γραμμαρίων με τιμή 2 ευρώ (παραγωγός Καρβουνιάρη Νίκη).

- Ελιές μαύρες, ξανθές και πράσινες τύπου "Κονσερβοελιά Πηλίου" (μεγάλες) από Λαύκο Πηλίου, σε γυάλινο βάζο του ενός κιλού (σε άλμη και ξύδι) και τιμή 3 ευρώ/κιλό (παραγωγός Λουλούδας Ευστάθιος).

Καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας που θα έρθουν στη διανομή του Σαββάτου, να ενισχύσουν τη δράση μας:

  • προσφέροντας εφόσον διαθέτουν τηγανέλαιο που οι ίδιοι έχουν συγκεντρώσει σε πλαστικό δοχείο ή μπουκάλι για ανακύκλωση. Με τη συγκέντρωση τηγανέλαιου  ανταποδοτικά θα έχουμε την δυνατότητα να δωρίσουμε απορρυπαντικά και καθαριστικά.
  • προσφέροντας φάρμακα που οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη ή τους περισσεύουν. Τα φάρμακα μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα αλλά δε θα πρέπει να έχουν λήξει και θα συγκεντρωθούν για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Βόλου.
  • προσφέροντας ποσότητες από προϊόντα που έχουν παραγγείλει ή έχουν φέρει από το σπίτι στο καλάθι αλληλεγγύης που θα υπάρχει στη διανομή, και που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Επίσης καλούμε, όσους μπορούν, να στηρίξουν την προσπάθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας, αγοράζοντας ένα βραχιόλι "υποστηρίΖΩ" αξίας 3 ευρώ.

Από την Άνωση - Εθελοντές Βόλου