Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Φασόλια, Φακές, Ρεβύθια και Απορρυπαντικά - Σάββατο 02 Μαρτίου 2013Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια, Φακές, Ρεβίθια και Απορρυπαντικά. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φασόλια Πλακέ από τη Χρυσούπολη Καβάλας στην τιμή των 2,5 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία των 2 κιλών (5 ευρώ/2κιλο) - παραγωγός Χατζόγλου Βασίλης (θα πρέπει να συμπληρωθεί ποσότητα τουλάχιστον ενός τόνου, ώστε να γίνει η διάθεση του συγκεκριμένου προϊόντος).

Φακές ψιλές καθαρισμένες με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 4 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,33 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

- Ρεβίθια μέτρια ποικιλία "Θηβών" καθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα, εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλων, στην τιμή των 5 ευρώ/3 κιλά, σε συσκευασία των 3 κιλών (1,66 ευρώ/κιλό) - παραγωγός Σιμόπουλος Χρήστος.

Απορρυπαντικά από την ελληνική εταιρεία «Έψιλον Ελλάς» στην Πιερία:

- Υγρό Πιάτων συμπυκνωμένο με τιμή 3 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο - διαφορετικό προϊόν από την προηγούμενη φορά, υπερσυμπυκνωμένο υγρό πιάτων)

- Μαλακτικό Ρούχων με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

- Χλωρίνη Παχύρευστη με τιμή 3 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

- Πλήρης Σκόνη Πλυντηρίου Ρούχων σε συσκευασία 8 κιλών (81 μεζούρες) προς 11 ευρώ, η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον (περισσότερο από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα).

- Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Nanotechnology (συμπυκνωμένο) σε συσκευασία 3 λίτρων (60 μεζούρες) προς 7 ευρώ (συσκευασία 3λιτρο).

- Υγρό Γενικής Χρήσης με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

- Υγρό Καθαρισμού Τζαμιών με τιμή 2 ευρώ/4 λίτρα (συσκευασία 4λιτρο)

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 02 Μαρτίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου. Επίσης θα γίνει συλλογή Τηγανέλαιου και Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου