Ανακοινώσεις

Έναρξη Παραγγελιών Ελαιολάδου και Ελιάς για το Σάββατο 09 Ιουνίου 2012Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι νέες παραγγελίες Ελαιολάδου και Ελιάς από Τρίτη 22 Μαϊου 2012:

- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω των ηλεκτρονικών φορμών που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

- ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στους αριθμούς 24210-20483, 6983633597, Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-21:00.

Οι διαθέσιμες ποσότητες είναι 30 τόνοι ελαιολάδου και 3 τόνοι ελιάς.

Προέλευση - Τιμές

  • Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Πτελεού από την Ελαιουργική Πτελεού Σιαμανίκος Μιχάλης & Σια Ο.Ε, στην τιμή των 2,80 ευρώ/λίτρο και σε συσκευασία τσίγκινου δοχείου 5 λίτρων (14 ευρώ/5λιτρο).

Το Ελαιόλαδο προέρχεται από ελιές παραγωγών των περιοχών Αχιλλείου - Πτελεού - Αγίων Θεοδώρων - Σούρπης - Δρυμώνα -  Γλύφας, με έγκαιρη και ψυχρή έκθλιψη (χωρίς τη χρήση νερού - άθερμο), χωρίς χημική επεξεργασία.

Είναι ελαιοκομικής παραγωγής Νοεμβρίου 2011 - Ιανουαρίου 2012 με ημερομηνία λήξης Δεκέμβρη 2013. Τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού ελέγχου έδειξαν οξύτητα 0,44.

Σε ελαιόλαδα που παράγονται στην αρχή της ελαιοκομικής περιόδου (όπως το παραπάνω ελαιόλαδο), παρουσιάζεται πικάντικη αίσθηση με κάψιμο στη αρχή του οισοφάγου (και όχι στη στοματική κοιλότητα) διάρκειας μερικών δευτερολέπτων, όταν το ελαιόλαδο το δοκιμάζουμε σκέτο. Το πικάντικο θεωρείται προτέρημα και όχι ελάττωμα.

Το Ελαιοτριβείο "ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΠΤΕΛΕΟΥ" διαθέτει Πιστοποιητικό Αξιολόγησης ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005 HACCP με ισχύ έως το Νοέμβριο 2012 και βεβαίωση από το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΒΙΟ Hellas για την Παραγωγή Ελαιολάδου.

  • Ελιές μαύρες τύπου Άμφισσας (μεγάλες), σε συσκευασία πλαστικού δοχείου του ενός κιλού (σε γάρο με λάδι) και τιμή 3 ευρώ/κιλό.

Σημαντικό!

Η διανομή του ελαιολάδου και της ελιάς προγραμματίζεται να γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα πριν την παραλαβή να δοκιμάσουν το λάδι και τις ελιές σε ειδικό σημείο που θα υπάρχει στο χώρο διανομής.

Σας προτρέπουμε να προτιμήσετε τη φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου