Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Φασόλια Γίγαντες και Μαυρομάτικα, Ρύζι, Πορτοκάλια και Πατάτες - Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Φασόλια Γίγαντες και Μαυρομάτικα, Ρύζι, Πορτοκάλια και Πατάτες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 και 6983633597 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμές Προϊόντων

- Φασόλια Γίγαντες φετινής σοδειάς από τη Βασιλειάδα Καστοριάς στην τιμή των 3 ευρώ/κιλό, σε συσκευασία του ενός κιλού.

- Φασόλια Μαυρομάτικα φετινής σοδειάς (περιορισμένη ποσότητα) από τη Βασιλειάδα Καστοριάς στην τιμή των 3,50 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (1,75 ευρώ/κιλό).

- Ρύζι (συσκευασία 5 κιλών) φετινής σοδειάς από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης:

Kαρολίνα με τιμή 4,70 ευρώ/5 κιλά (0,94 ευρώ/κιλό)

Κίτρινο Bonet με τιμή 4,00 ευρώ/5 κιλά (0,80 ευρώ/κιλό)

Νυχάκι με τιμή 3,30 ευρώ/5 κιλά (0,66 ευρώ/κιλό)

Γλασέ με τιμή 4,20 ευρώ/5 κιλά (0,84 ευρώ/κιλό)

- Πορτοκάλια Μέρλιν φετινής σοδειάς για φαγητό και χυμό από την Σπάρτη, στην τιμή των 2,80 ευρώ/8 κιλά, σε σακούλα των 8 κιλών (0,35 ευρώ/κιλό).

Πατάτες Κιτρινόσαρκες μεσαίες-μεγάλες φετινής σοδειάς από την Ορεινή Σερρών, στην τιμή των 9 ευρώ/20κιλο, σε συσκευασία των 20 κιλών (0,45 ευρώ/κιλό).

Πατάτες Κιτρινόσαρκες μικρές (περιορισμένη ποσότητα) φετινής σοδειάς από την Ορεινή Σερρών, στην τιμή των 3 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,30 ευρώ/κιλό).

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν στη διανομή να συμπληρώσουν τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής Εθελοντών.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα των παραγγελιών.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στο χώρο της διανομής θα πραγματοποιηθεί:

1. Συλλογή Τροφίμων για τις άπορες οικογένειες των οικοδόμων στη Μαγνησία, οι οποίες οδηγούνται σε εξαθλίωση και ανέχεια λόγω της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο της Οικοδομής και ξεπερνά το 90%.

2. Συλλογή Φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικο Φαρμακείο Βόλου, σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας (θα αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΑΝΩΣΗΣ η προτεινόμενη λίστα φαρμάκων του φαρμακευτικού συλλόγου).

3. Συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου.

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.

Παρακαλούμε διαδώστε το!

Από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου