Ανακοινώσεις

 Συνάντηση Πρωτοβουλιών "Χωρίς Μεσάζοντες" στο Βόλο

Φίλες και φίλοι του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες»

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι καταγγελίες και οι προσπάθειες τρομοκράτησης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» από συγκεκριμένους κύκλους εμπόρων/μεσαζόντων, με αποτέλεσμα την παρέμβαση κρατικών υπηρεσιών στις διανομές αγροτικών προϊόντων. Αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση, πως πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα.

Μετά από συνεννόηση των πρωτοβουλιών από  Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Βέροια, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, στις 13:00 στο Βόλο για να συζητήσουμε ένα και μοναδικό θέμα: Την οργάνωση της επόμενης Πανελλαδικής συνάντησης των πρωτοβουλιών «Χωρίς Μεσάζοντες» η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό (που, πότε, θέματα κλπ).

Η συνάντηση είναι ανοιχτή για όλους. Θα πραγματοποιηθεί στην «Αύρα», στην παραλία του Αναύρου, στις 13:00 το μεσημέρι. Καλό είναι, όσες εθελοντικές ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος, να στείλουν εντός των επόμενων ημερών ένα μήνυμα στο anwsi.mag@gmail.com αναφέροντας τον αριθμό των συμμετεχόντων, έτσι ώστε να οργανώσουμε καλύτερα τη συνάντηση.

Τα λέμε λοιπόν στο Βόλο, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 13:00.

από την ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου