Ανακοινώσεις

Παραγγελία για Πατάτες - Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η διανομή της 14ης Ιουνίου, αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας από τις εθελοντικές ομάδες Κατερίνης, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου για μαζικές παραγγελίες Πατάτας, ώστε να δείξουμε την αντίδραση μας στο πρόσφατο νόμο που βάζει εμπόδια στις διανομές "Χωρίς Μεσάζοντες" και καταργεί τις άδειες πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου των Παραγωγών (γιατί άραγε θα πρέπει να περιοριστεί με νόμο, η απευθείας διάθεση προϊόντων από τους ίδιους τους Παραγωγούς σε όλη την επικράτεια). Ταυτόχρονα στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους παραγωγούς της Αχαΐας, ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στη διάθεση των προϊόντων τους απευθείας στους συμπολίτες μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι παραγγελίες "Χωρίς Μεσάζοντες" για Πατάτες από την Αχαΐα. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση - Τιμή Προϊόντος

- Πατάτες ποικιλίας Fabula μεγάλες (σοδειάς Μαΐου 2014) από τη Λακκόπετρα Αχαΐας, στην τιμή των 5 ευρώ/13 κιλά, σε συσκευασία δίχτυ των 13 κιλών (0,385 ευρώ/κιλό). Το προϊόν συνοδεύεται από χημική ανάλυση, σύμφωνα με την οποία είναι απαλλαγμένο από κατάλοιπα φυτοφαρμάκων.

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την ιστοσελίδα και να βοηθήσετε όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διανομή προγραμματίζεται για το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, να συμμετέχουν ως εθελοντές στη διανομή συμπληρώνοντας τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Τα προϊόντα εκτός παραγγελίας θα ανακοινωθούν μέσα στη δεύτερη εβδομάδα των παραγγελιών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων (πληροφορίες) που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Διαδώστε το όπου μπορείτε!

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου