Τρόφιμα

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
Δ.Ε.ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Δ.ΒΟΛΟΥ
ΧΡΥΣ.ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
Τ.Κ.38446 ΤΗΛ. 2421 0 60668

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, ιδιωτικές πρωτοβουλίες έρχονται να συνεπικουρήσουν στο έργο της διασφάλισης ενός αξιοπρεπούς κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου ζωής για τους πολίτες.

Μέσα στις δράσεις που σκοπό έχουν να απαντήσουν στις ανάγκες και να απαλύνουν τον πόνο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται περισσότερο από κάποιους άλλους, με ανεργία, φτώχεια και αποκλεισμό, ανήκει και η ευγενική χορηγία από την ΑΝΩΣΗ-Ομάδα Εθελοντών Βόλου, να συνδράμουν και εκείνοι στο καθημερινό φαγητό που μαγειρεύεται από γυναίκες της ενορίας μας, που εθελοντικά προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Η ΑΝΩΣΗ πρόσφερε στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού όσπρια και φρούτα, τα οποία διανέμονται σε περίπου 40 οικογένειες, τη στιγμή που το ελληνικό κράτος στη χειρότερη στιγμή του, περικόπτει δημόσιες δαπάνες από σημαντικούς θεσμούς στερώντας την πρόσβαση στο δικαίωμα της δημόσιας προσφοράς.

Η ενορία μας με γνώμονα την προστασία και την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την προώθηση δραστηριοτήτων προς όφελός τους, ευχαριστεί θερμά την ΑΝΩΣΗ-Ομάδα Εθελοντών Βόλου για τη δωρεά, αποδεικνύοντας ένα φιλανθρωπικό αίσθημα και μετέχοντας σε δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης.

Με τη σκέψη μας στους άστεγους, ανασφάλιστους, άνεργους και ανήμπορους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά, κρίνουμε εύλογο να ζητήσουμε τη βοήθεια και την συμπαράσταση όλων προσφέροντας τρόφιμα στο Σπίτι Γαλήνης Χριστού.

O ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
Π.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΑΡΑΤΣΗΣ