Τρόφιμα

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τη δράση μας

Αγαπητοί φίλοι, μετά τη μικρή παύση του καλοκαιριού, το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή συνολικά 53 τόνων ελληνικών προϊοντων σε παραπάνω από 1200 συμπολίτες μας. Μια διανομή με μεγάλη προσέλευση κόσμου που έφεραν εις πέρας οι εθελοντές της ομάδας.

Θέλοντας να στηρίξουμε τη φιλότιμη και σημαντική προσπάθεια που γίνεται στο Γηροκομείο Βόλου, συγκεντρώθηκαν και δωρίθηκαν στο γηροκομείο 175 κιλά αλεύρι, 60 κιλά όσπρια, 120 κιλά κρεμμύδια, 100 λίτρα ελαιολάδου, 200 κιλά πατάτες, καθώς και ποσότητες μελιού, τσαγιού, ρίγανης.

Για άλλη μια φορά η αυτοοργάνωση των πολιτών έδωσε απάντηση σε εκείνους που νομοθετούν για την "ελεύθερη αγορά", που εγκλωβίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των παραγωγών της χώρας μας, που προσπαθούν να ελέγξουν και τελικά μονοδρομούν τη διάθεση ελληνικών προϊόντων προς τους χονδρεμπόρους και τις μεγάλες εμπορικές αλυσίδες. Απάντηση σε αυτούς που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη, τη στιγμή που πολίτες και παραγωγοί μάχονται για επιβίωση.

Σύντομα θα προχωρήσουμε στην επόμενη διανομή που προγραμματίζεται για τις 18 Οκτώβρη. Η συμμετοχή των Βολιωτών έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα στην προσπάθεια μας. Κόντρα σε κάθε συμβιβασμό και αδυναμία αντίδρασης.

ΑΝΩΣΗ - Εθελοντές Βόλου